U bent hier: Home › Showroom › Motoren › Binnenboordmotoren › Volvo Penta

Volvo Penta

Volvo Penta is een toonaangevende producent van motoren voor pleziervaartuigen; met vermogens van 10 tot 800 pk. Kwaliteit, betrouwbaarheid, zorg voor het milieu, lage operationele kosten en een hoge servicegraad zijn altijd de kernwaarden geweest binnen de Volvo Penta organisatie.

Volvo Penta onderdelen op type.


 

Volvo Penta Diesel Inboard

Met een Volvo Penta inboard diesel heeft u alles voor een fantastisch leven aan boord. Krachtige acceleratie, hoge kruissnelheden en een breed assortiment zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier snel bent waar u wilt zijn

Volvo Penta Diesel Aquamatic

Ontwikkeling, productie en service door Volvo Penta. Dat is de reden van het onmiskenbare leiderschap binnen het diesel Aquamatic assortiment.
Gebouwd op basis van toonaangevende technologie en perfect op elkaar afgestemde componenten: van bediening tot motor en van aandrijving tot schroef. De motoren brengen prestaties en comfort aan boord op een nieuw niveau.

Volvo Penta Benzine Aquamatic

Benzinemotoren worden hoofdzakelijk geleverd als hekaandrijving (Aquamatic). In sommige landen zijn echter ook inboard benzinemotoren beschikbaar.
Volvo Penta's benzinemotoren zijn perfect aangepast voor SX propellers en DPS Duoprop aandrijvingen en leveren daardoor een uitstekende prestatie en efficiency

Volvo Penta IPS

Een revolutionair nieuw aandrijfsysteem. Volvo Penta IPS – Inboard Performance System – is een revolutionair nieuw aandrijfsysteem. Vergeleken met schepen voorzien van een schroefasaandrijving heeft Volvo Penta IPS een hogere efficiency, hogere topsnelheden en snellere acceleratie. Dankzij het sterk gereduceerde  brandstofverbruik is ook de cruising range aanzienlijk vergroot.
Met lage snelheid manoeuvreren in jachthavens en haarscherp varen met hoge snelheden gaat net zo eenvoudig als het besturen van uw auto. Het comfort aan boord is ongeëvenaard hoog, met minimale trillingen en nauwelijks waarneembare uitlaatgassen. Gelijktijdig behoudt u de traditionele voordelen van een schroefasaandrijving zoals schroeven veilig gemonteerd onder de romp. IPS van Volvo Penta verandert het varen voorgoed.

U bent van harte welkom in onze showroom.