Protruar 2.0 RS

Met de toevoeging van de afstandbediende Protruar 2.0 RS maakt Haswing Marine haar modellen-gamma van innovatieve en duurzame elektrische buitenboordmotoren compleet. De Protruar 2.0 RS is met behulp van een joystick en stuurkabel volledig op afstand te bedienen.

In tegenstelling tot de concurrentie wordt dit model geheel compleet, inclusief accupakket en alle benodigde bekabeling, geleverd voor een toegankelijke prijs vanaf € 1.999,-. Dankzij de traploos instelbare snelheidsregeling kunt u perfect manoeuvreren, terwijl de LED accumonitor u duidelijk over de actuele conditie van het accupakket informeert.

De motor wordt compleet geleverd inclusief 24 Volt accupakket, kabeldoorvoer, joystickbediening, accumonitor, zekeringset 75A en hoofdstroomschakelaar.

De krachtige 2 pk sterke 24 volt motor van de Haswing Protruar biedt een uitstekende aandrijving voor vele soorten boten. Hierdoor vormt dit model, met name in gebieden waar uitsluitend elektrisch gevaren mag worden, een prima alternatief voor een benzinebuitenboordmotor. Met behulp van het slimme kantelsysteem kunt u de motor bovendien in een handomdraai omhoog klappen, zodat u in praktisch elk water kunt varen en uw boot gemakkelijk en veilig op een trailer kunt vervoeren.

De Haswing Protruar 2.0RS wordt geheel compleet geleverd, inclusief een hoogwaardig 105 ah 24 volt AGM accupakket, een snellader, een joystickbediening, een accumonitor en een eersteklas bekabeling.

Voor de meest veeleisende watersporter is er tevens een extra krachtig 225ah accupakket beschikbaar tegen een meerprijs van € 300,-. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief kosten vaarklaar maken.

Specificaties

Model

Protruar
2.0 RS

Maximale
stuwkracht

2 pk

Gewicht

8,3 kg

Amp. (Nominaal / max)

47A ~ 50A

Vermogen
(Nominaal / max)

1120W ~ 1200W

Voltage

24V DC

Externe accu monitor

10 LEDs

Accu type

105 Ah (AGM accupakket) / 225 Ah (AGM accupakket)

Trimposities

Op 6 verschillende posities
te vergrendelen

Controle hendel

IP65 (waterdicht)

Snelheidsregeling
(Vooruit/achteruit)

Traploos instelbaar (voelbare middenstand)

Schacht type

Aluminium

Schacht lengte (inch/mm)

32,8”/ 833 mm (S)

Propeller

3 blads propeller (zwart)

Max. bootlengte
(m) /massa (kg)

6,5 / 800

U bent van harte welkom in onze showroom.